پودر تالک سفید

پودر تالک سفید
20 دی, 1402
آیکو وب
18

اگر اهل خواندن فهرست مواد اولیه روی محصولات مختلف باشید، احتمالا تاکنون با نام “پودر تالک” برخورد داشته‌اید.

پودر تالک از کانی تالک تهیه می‌شود. کانی تالک یک ماده معدنی است که عمدتا از منیزیم، سیلیکون و اکسیژن تشکیل شده است. این کانی از زمین استخراج می‌شود. سپس در کارخانجات تولید پودر صنعتی به پودر تبدیل شده و برای مصرف به صنایع گوناگون فروخته می‌شود. برای کسب شناخت کامل از پودر تالک سفید در ادامه این نوشتار با ما همراه باشید.

معرفی کلی پودر تالک سفید و کاربردهای صنعتی آن

معرفی کلی پودر تالک سفید و کاربردهای صنعتی آن

در معرفی کلی پودر تالک سفید و کاربردهای صنعتی آن می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • تالک نام رایج هیدرات سیلیکات منیزیم یا استئاتیت است. استاتیت نیز نام دیگر سنگ صابون است.
  • از پودر تالک می‌توان برای افزایش استحکام و انعطاف پذیری در بدنه‌های رسی استفاده کرد.
  • تالک همچنین در دستور العمل‌های لعاب به عنوان منبع MgO استفاده می‌شود.
  • صنعت صابون سازی بزرگترین مصرف کننده تالک است. این صنعت از مش 300 تا 500 با دامنه روشنایی 80 تا 96 درصد استفاده می‌کند.
  • تالک ریز آسیاب شده به عنوان پایه پودری بسیاری از محصولات آرایشی و بهداشتی استفاده می‌شود.
  • صنعت کاغذ دیگر مصرف کننده بزرگ پودر تالک است. این صنعت به طور کلی از 300 Mesh 53μ با محدوده روشنایی بین 80٪ – 96٪ استفاده می‌کند.
  • پودر تالک در صنعت پلاستیک، در پلی پروپیلن برای قطعات خودرو، لوازم خانگی و کالاهای سفید استفاده می‌شود.
  • پودر تالک برای صنعت داروسازی، برای حذف ناخالصی‌هایی مانند اکسید آهن، دولومیت، کربن، منیزیم و مواد معدنی کربنات فرآوری می‌شود.

 

انواع پودر تالک سفید در صنایع مختلف

انواع پودر تالک سفید در صنایع مختلف کاربردهای گوناگونی دارد و به دلایل مختلفی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

  1. پودر تالک برای صنعت صابون قادر است هزینه‌های تولید صابون و سیندت را بدون کاهش عملکرد صابون کاهش دهد. پودر تالک برای صنعت صابون، با ایجاد کف کرمی‌تر و احساس نرمی پوست، به افزایش عملکرد صابون کمک می‌کند. پودر تالک به عنوان یک عامل اتصال دهنده عمل می‌کند که سختی کیک صابون را فراهم می‌کند. 
  2.  
  3. به دلیل بی بو بودن، پودر تالک برای صنعت صابون به عنوان پرکننده نیز استفاده می‌شود. مقدار تالک موجود در صابون بسته به کیفیت و نوع صابون بین 5 تا 40 درصد متغیر است.
  4. پلاکت‌های ریز پودر تالک در لوازم آرایشی به راحتی به پوست می‌چسبند اما می‌توانند به راحتی شسته شوند. نرمی تالک اجازه می‌دهد تا بدون ایجاد ساییدگی پوست، آن را بمالید و از بین ببرید. 
  5.  
  6. تالک همچنین توانایی جذب روغن و عرق تولید شده توسط پوست انسان را دارد. توانایی تالک در جذب رطوبت و جذب بو تالک را به یک عنصر مهم در ضد تعریق‌ها تبدیل کرده است. در سال 2011، حدود 7 درصد از تالک مصرفی در ایالات متحده برای تولید لوازم آرایشی و ضد تعریق استفاده شد.
  7.  
  8. تالک بسته به کاربرد خاص، مزایای مختلفی به پلی پروپیلن می‌دهد. به عنوان مثال، سفتی بالاتر و ثبات ابعادی بهبود یافته. پودر به عنوان ضد انسداد در پلی اتیلن و به عنوان یک پرکننده تقویت کننده در بسته بندی مواد غذایی استفاده می‌شود.
  9.  
  10. صنعت داروسازی به تالک بسیار خالص، تخصصی و بدون باکتری برای قرص‌ها، پمادها و پودرها نیاز دارد. تالک گرید داروسازی دارای بی اثری حرارتی و شیمیایی است. این ویژگی‌ها آن را به یک پرکننده ایده‌آل تبدیل نموده است.

تمایز بین پودر تالک سفید چرب و سایر انواع پودر تالک

رنگ تالک می‌تواند از سفید تا سبز کم رنگ، خاکستری یا حتی بی رنگ متفاوت باشد. پودر تالک بر روی سطوح شکاف خود درخشندگی مرواریدی یا چرب دارد. تالک نیمه شفاف تا مات است و اغلب به صورت توده‌های ریزدانه یا دانه‌های برگدار ظاهر می‌شود.

تمایز بین پودر تالک سفید چرب و سایر انواع پودر تالک در میزان خلوص آن‌هاست. پودر تالک خالص فاقد آزبست و ناخالصی سفید رنگ است و می‌توان از آن در صنایع گوناگون استفاده کرد.

 مطلب پیشنهادی: کاربرد پودر تالک در لوازم آرایشی

دستورالعمل‌های استفاده و نگهداری از محصولات دارای تالک سفید چرب

دستورالعمل‌های استفاده و نگهداری از محصولات دارای تالک سفید چرب ساده اما مهم هستند:

  • پودر تالک سفید را دور از دسترس کودکان نگه دارید.
  • از استنشاق پودر تالک بپرهیزید. ورود این پودر به ریه می‌تواند خطرناک باشد. دانه‌های گرد و غبار تالک به حدی کوچک هستند که برای آن‌ها آسان است که عمیقاً در ریه‌ها داخل شوند. مرکز کنترل بیماری هشدار می‌دهد که تالک می‌تواند از طریق استنشاق به بدن جذب شود. اثرات قرار گرفتن در معرض طولانی مدت “ممکن است بر ریه‌ها تأثیر بگذارد.

لیست مقالات مرتبط:

کاربرد پودر تالک برای جلوگیری از عرق سوز شدن

پودر تالک سفید از آسیاب کانی خالص تالک یا هیدرات سیلیکات منیزیم حاصل می‌شود.

صنعت تولید صابون، لوازم آرایشی بهداشتی، پلاستیک، سرامیک و دارو از جمله استفاده کنندگان از پودر تالک هستند.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مقالات مرتبط
کاربرد کربنات کلسیم در کفپوش ها 27 دی, 1401

کاربرد کربنات کلسیم در کفپوش ها

کاربرد کربنات کلسیم در کفپوش ها بسیار گسترده است. پودر کربنات کلسیم کفپوش از نوع کربنات کلسیم زمین بوده و علاوه بر کفپوش در ساخت

مقالات ادامه مطلب
پودر مل صادراتی 15 بهمن, 1402
آنالیز کربنات کلسیم چیست؟ 7 بهمن, 1401

آنالیز کربنات کلسیم چیست؟

سنگ آهک یا کربنات کلسیم، که با عنوان CaCO3 نیز شناخته می‌شود، ماده‌ای معدنی و پر کاربرد است. این ماده طبیعی تقریباً پنج درصد از

مقالات ادامه مطلب
لیست قیمت کربنات کلسیم 10 بهمن, 1401

لیست قیمت کربنات کلسیم

کربنات کلسیم را می‌توان یکی از پرکاربردترین مواد معدنی در زندگی انسان قلمداد کرد. انواع مختلفی از کربنات کلسیم وجود دارد و لیست قیمت کربنات

مقالات ادامه مطلب
درباره شرکت الوان پودر همدان

شرکت الوان پودر از سال 1370 فعالیت خود را در زمینه تولید پودرهای میکرونیزه آغاز نمود و مدیران این شرکت تولیدی با بیش از سه دهه فعالیت در عرصه تولید طی این سال ها سعی نموده تا قدمی مثبت در راه اعتلای تولید و کارآفرینی کشور بر دارد

مجوز سازمان صنعت و معدن
راه های ارتباطی با ما

تمامی حقوق این وبسایت متعلق به شرکت الوان پودر است.طراحی سایت همدان شرکت آیکو