خواص مرطوب‌ کنندگی و نرم‌ کنندگی پودر تالک برای پوست خشک

21 دی, 1402
آیکو وب
84

پودر تالک در فصل تابستان واقعاً یک نجات دهنده است زیرا به رفع خارش و سایر مشکلات ناشی از گرما در این فصل کمک می‌کند. علاوه بر این، پودر تالک کاربردهای بسیار دیگری نیز دارد که آن را به یکی از مفیدترین محصولات برای استفاده روزانه تبدیل می‌کند. خواص مرطوب‌ کنندگی و نرم‌ کنندگی پودر تالک برای پوست خشک آن را به یکی از مواد اولیه محبوب برای کرم‌های پوستی تبدیل کرده است.

اگرچه خواص مرطوب‌ کنندگی پودر تالک تنها علت استفاده از آن در محصولات مراقبت از پوست نیست!

برای کسب اطلاعات بیشتر درباره مزایای پودر تالک در محصولات مراقبت از پوست در ادامه این مقاله با ما همراه باشید.

تعریف پودر تالک و اثرات مرطوب‌ کنندگی آن

 

تعریف پودر تالک و اثرات مرطوب‌ کنندگی آن

در تعریف پودر تالک و اثرات مرطوب‌ کنندگی آن می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • تالک معدنی ساختاری عمدتاً لایه لایه دارد. لایه‌های مجاور با نیروی بسیار ضعیفی توسط پیوند واندروالس به هم متصل شده‌اند. این امر به تالک اجازه می‌دهد تا به راحتی در امتداد صفحه برش داده شود.
  • ساختار لایه‌ای تالک احساس لغزندگی طبیعی و همچنین نرمی آن را به آن می‌دهد. تا جایی که تالک نرم‌ترین کانی با سختی 1 Mohs (مقیاس 1-10) است.
  • شکل فیزیکی سنگ تالک مربوط به منبع و شرایط زمین‌شناسی است که در طول تشکیل کانی وجود دارد.
  • اندازه ذرات پودر تالک به فرآیندی که برای ساخت پودر استفاده می‌شود بستگی دارد.
  • خواص مرطوب‌ کنندگی پودر تالک، سفید بودن، طبیعی بودن، جاذب بودن و بی‌اثری شیمیایی علل استفاده از این ماده در صنعت تولید لوازم آرایشی هستند.
  • تالک آرایشی معمولی اندازه ذرات متوسطی بین 4 تا 15 میکرومتر دارند.
  • در حقیقت تالک مورد استفاده در این صنعت با مش 200، 325 یا 400 مشخص می‌شود.

 

بررسی خواص نرم‌ کنندگی پودر تالک برای پوست خشک

گزارش شده است که تالک دارای عملکردهای زیر در لوازم آرایشی است:

  • ساینده
  • جاذب
  • عامل ضد چروک
  • عامل حجیم کننده
  • عامل مات کننده
  • محافظ پوست
  • اصلاح کننده لغزش.

در بررسی خواص نرم‌ کنندگی پودر تالک برای پوست خشک می‌توان به نرمی ذاتی و ساختاری این ماده طبیعی اشاره کرد. تالک طبیعی که با نام سنگ صابون نیز شناخته می‌شود بسیار نرم و لغزنده است. استفاده از خواص مرطوب‌ کنندگی پودر تالک در کرم‌های پوستی از گذشته رواج فراوانی داشته است.

 

کاربرد پودر تالک در محصولات مراقبتی برای پوست‌های حساس

کاربرد پودر تالک در محصولات مراقبتی برای پوست‌های حساس شامل موارد زیر است:

  • جلوگیری از عرق سوز شدن پوست: چه یک روز گرم تابستانی باشد چه قصد ورزش داشته باشید، پودر تالک را بین ران‌هایتان بپاشید تا اصطکاک را از بین ببرید. با این کار می‌توانید پوست خود را صاف و سالم نگه دارید و از خطر زخم جلوگیری کنید.
  • پرایمر صورت: استفاده از تالک به ماندگاری آرایش شما برای مدت طولانی تری کمک می‌کند. زیرا چربی اضافه صورت را جذب می‌کند.
  • تسکین پوست خشک و درمان اگزما: خواص مرطوب‌ کنندگی پودر تالک برای پوست‌های حساس فوق‌العاده است. پودر تالک می‌تواند مانند یک مرطوب کننده عمل کند. همچنین به تسکین پوست تحریک شده کمک می‌کند و برای دزمان اگزما مفید است.

 

 مطلب مرتبط: کاربرد پودر تالک در لوازم آرایشی

مزایای پودر تالک در مقایسه با دیگر مرطوب‌ کننده‌ها

خواص مرطوب‌ کنندگی پودر تالک به علاوه خواص ضد قارچ و باکتری این محصول باعث شده است تا استقبال زیادی از آن به عمل بیاید. سایر مزایای پودر تالک در مقایسه با دیگر مرطوب‌ کننده‌ها عبارتند از:

  • طبیعی بودن
  • سازگاری با محیط زیست
  • ارزان قیمت بودن
  • رنگ سفید
  • فراوانی زیاد
  • دسترسی آسان
  • فرآیند پردازش سریع و آسان
  • تنوع گریدهای مختلف پودر تالک
  • سابقه طولانی استفاده از این پودر در محصولات آرایشی بهداشتی

 

نکاتی برای استفاده ایمن از تالک در کرم‌های پوست خشک

ایمنی تالک در طول سال‌ها موضوع بحث‌های زیادی بوده است. مشخصات صنعت بیان می‌کند که تالک درجه آرایشی نباید حاوی مواد معدنی فیبری و آزبستی باشد. این پانل به این نتیجه رسید که تالک برای استفاده در لوازم آرایشی در شیوه‌های فعلی استفاده و غلظت بی خطر است (برخی از محصولات آرایشی کاملاً از تالک تشکیل شده‌اند). هنگامی که سد اپیدرمی از بین رفته یا به طور قابل توجهی مختل شده است، نباید تالک را روی پوست مالید.

نکاتی برای استفاده ایمن از تالک در کرم‌های پوست خشک عبارتند از:

  • تولید کنندگان می‌توانند برای بهره‌مندی از خواص مرطوب‌ کنندگی پودر تالک از این ماده در محصولات آرایشی و بهداشتی خود استفاده کنند. اما لازم است این هشدار را روز محصولات درج کنند که نباید روی پوست زخم شده و آسیب دیده استفاده شود.
  • تولید کنندگان باید از گریدهای مخصوص تالک استفاده کنند که از لحاظ فاقد آزبست بودن مورد آزمایش قرار گرفته باشند.

لیست مقالات مرتبط:

پودر تالک سفید چیست؟

خواص ضد قارچ و باکتری، طبیعی بودن، سازگاری با محیط زیست و قیمت مناسب مهم‌ترین مزایای پودر تالک در مقایسه با دیگر مرطوب‌ کننده‌هاست.

استفاده از گریدهای مخصوص فاقد آزبست  تالک و تذکر عدم استفاده از محصول روی زخم نکات  استفاده ایمن از تالک در کرم‌های پوست خشک هستند.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین مقالات
دسته بندی
ارتباط با ما
مقالات مرتبط
فروش و قیمت پودر کربنات کلسیم در مشهد 16 مهر, 1401

فروش و قیمت پودر کربنات کلسیم در مشهد

شهر مشهد یکی از کلان‌ شهرهای بزرگ و صنعتی واقع شده در شرق کشور است. صنایع بسیاری در این شهر و شهرک‌های صنعتی اطراف آن

مقالات ادامه مطلب
پودر ایزوگام چیست؟ 16 مرداد, 1402

پودر ایزوگام چیست؟

پودر ایزوگام چیست و چه کاربردی دارد؟ پودر ایزوگام چیست؟ یک نوع ماده‌ی عایق حرارتی است که از مواد مختلفی تشکیل شده و به عنوان

مقالات ادامه مطلب
کربنات کلسیم پودر نظافت 30 آذر, 1401

کربنات کلسیم پودر نظافت

پودر کربنات کلسیم یک ماده اولیه بسیار رایج در لوازم آرایشی و بهداشتی است. از این ترکیب شیمیایی برای افزایش کرکی و کنترل خواص جذب استفاده می‌شود.

مقالات ادامه مطلب
کربنات کلسیم سرامیک 10 اسفند, 1401

کربنات کلسیم سرامیک

کربنات کلسیم یک ماده معدنی با فرمول شیمیایی CaCO3 است. این ماده رایجی است که در سنگ‌ها به عنوان کانی‌های کلسیت و آراگونیت یافت می‌شود.

مقالات ادامه مطلب
درباره شرکت الوان پودر همدان

شرکت الوان پودر از سال 1370 فعالیت خود را در زمینه تولید پودرهای میکرونیزه آغاز نمود و مدیران این شرکت تولیدی با بیش از سه دهه فعالیت در عرصه تولید طی این سال ها سعی نموده تا قدمی مثبت در راه اعتلای تولید و کارآفرینی کشور بر دارد

راه های ارتباطی با ما
اعتماد شما اعتبار ماست!

تمامی حقوق این وبسایت متعلق به شرکت الوان پودر است.طراحی سایت همدان شرکت آیکو