کاربرد کربنات کلسیم در عطر

کاربرد کربنات کلسیم در عطر
5 آبان, 1402
آیکو وب
99

کربنات کلسیم در عطر سازی به عنوان جاذب بو و پایدارکننده عطر مورد استفاده قرار می‌گیرد. این ترکیب کلسیمی، بوهای عطر را در محصولات نگه می‌دارد و از تغییرات شیمیایی جلوگیری می‌کند. همچنین، به عنوان حاملی برای اجزای عطری مانند روغن‌های ضروری به کار می‌رود. استفاده از کربنات کلسیم در فرآیند تولید عطرها، پایداری و ماندگاری بوی عطرها را افزایش می‌دهد و کیفیت این محصولات را بهبود می‌بخشد.

کاربرد کربنات کلسیم در عطر ها موضوعی است که در این نوشتار به آن می‌پردازیم. اما پیش از آن مختصری درباره کربنات کلسیم و نحوه تولید آن صحبت می‌کنیم.

کربنات کلسیم چیست؟

کربنات کلسیم یک ماده معدنی طبیعی است که از سنگ‌های معدنی سفید با خلوص بالا از غنی‌‌ترین کمربندهای سنگی تهیه می‌‌شود. همچنین کربنات کلسیم برای تولید محصولات آرایشی بهداشتی ایده‌‌آل است. 

کربنات کلسیم ماده‌ای متشکل از عناصر کلسیم، کربن و اکسیژن با فرمول شیمیایی CaCO3 است. این ماده از آسیاب سنگ‌های رسوبی گچ و آهک و همچنین سنگ رسوبی مرمر تولید می‌شود.

اگرچه این ماده در طبیعت منابع دیگری نیز دارد، مثلا پوسته تخم مرغ تقریباً به طور کامل از کربنات کلسیم تشکیل شده است!

استفاده از کربنات کلسیم به عنوان ثابت کننده و تغلیظ کننده عطرها:

استفاده از کربنات کلسیم به عنوان ثابت کننده و تغلیظ کننده عطرها

کربنات کلسیم ویژگی‌های منحصر به فردی دارد که علت استفاده از آن در صنایع مختلف و تولید عطر به شمار می‌رود‌. این ویژگی‌ها شامل موارد زیر هستند:

  • متشکل از کریستال‌های بی رنگ
  • بافت پودری نرم و گچی
  • خاصیت قلیایی( pH 9)
  • کمی محلول در آب(نزدیک به نامحلول)
  • بدون بو
  • بدون مزه
  • جذب کننده روغن

استفاده از کربنات کلسیم به عنوان ثابت کننده و تغلیظ کننده عطرها مزایای فراوانی دارد. کربنات کلسیم در عطر به عنوان یک پرکننده بی‌اثر موجب افزایش حجم و غلظت آن می‌شود.

عطرهای غلیظ دیرتر تبخیر می‌شوند و ماندگاری بیشتری دارند.

نقش کربنات کلسیم در استحکام و پایداری رایحه‌ های عطر:

نقش کربنات کلسیم در استحکام و پایداری رایحه‌های عطر سالیان درازی است که مورد توجه تولید کنندگان عطر و ادکلن قرار گرفته است‌. از جمله آثار استفاده از کربنات کلسیم در عطر می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • به عنوان حامل: کربنات کلسیم در فرمولاسیون عطرها به عنوان یک اتصال دهنده و حامل برای ترکیبات عطر عمل می‌کند.
  • در تغلیظ بافت: کربنات کلسیم به عنوان یک پرکننده بی‌اثر در تغلیظ عطر و افزایش حجم آن تاثیر زیادی دارد.
  • استحکام و پایداری رایحه عطر: توانایی کربنات کلسیم در تغییر فشار و جلوگیری از فرار مولکول‌های عطر، موجب افزایش پایداری رایحه عطرها می‌شود.

همانطور که می‌دانید کربنات کلسیم انواع مختلفی دارد. برای تولید عطر اغلب از کربنات کلسیم میکرونیزه با توزیع اندازه ذرات 5.5 میکرومتر استفاده می‌شود‌.

تاثیر کربنات کلسیم در افزایش ماندگاری عطرها

تاثیر کربنات کلسیم در افزایش ماندگاری عطرها را می‌توان مهم‌ترین علت استفاده از کربنات کلسیم در عطر دانست. این عملکرد کربنات کلسیم به دلیل تغلیظ بافت عطر است. عطرهای غلیظ تر نسبت به عطرهای رقیق دیرتر تبخیر می‌شوند و خواص خود را برای مدت زمان بیشتری حفظ می‌کنند. به خصوص که کربنات کلسیم ماده‌ای بی‌رنگ، بدون بو و مزه است و بر رایحه‌ها تاثیری بر جای نمی‌گذارد. 

برای آن که کربنات کلسیم کیفیت عطرها را افزایش دهد، لازم است از نوع باکیفیت آن استفاده شود. مهم‌ترین ویژگی‌های کربنات کلسیم مخصوص عطر شامل موارد زیر است:

  • خلوص بالا: عدم وجود آلاینده و ناخالصی‌ها در کربنات کلسیم مورد استفاده در عطر بسیار مهم است.
  • ریزدانه: کربنات کلسیم مورد استفاده در عطرها باید از نوع میکرونیزه باشد.
  • بافت همگن: بافت همگن و یکدست کربنات کلسیم برای استفاده در عطر مهم و ضروری است.

کربنات کلسیم مخصوص را عطر می‌توانید با بهترین قیمت از شرکت الوان پودر تهیه کنید. 

مزایای استفاده از کربنات کلسیم در ترکیبات رایحه‌دهنده عطر

به طور خلاصه مهم‌ترین مزایای استفاده از کربنات کلسیم در ترکیبات رایحه‌دهنده عطر را می‌توان در موارد زیر دسته‌بندی کرد:

  1. مزایای مربوط به افزایش کیفیت: استفاده از کربنات کلسیم در عطر موجب بهبود ویژگی‌های پخش بو و ماندگاری عطر می‌شود.
  2. مزایای زیست محیطی: کربنات کلسیم ماده‌ای طبیعی است و استفاده از آن برای محیط زیست کاملا ایمن و سالم است.
  3. مزایای اقتصادی: کربنات کلسیم ارزان‌ترین پرکننده طبیعی است که استفاده از آن می‌تواند بهای تمام شده عطرها را به صورت قابل توجهی کاهش دهد.

لیست مقالات مرتبط:

پودر کربنات کلسیم از کجا بخریم؟

کربنات کلسیم با غلیظ کردن بافت عطر موجب کاهش تبخیر آن و در نتیجه پایداری رایحه‌های عطر می‌شود.

بهبود کیفیت عطر، کاهش هزینه تولید عطر و محافظت از محیط زیست مزایای استفاده از کربنات کلسیم در ترکیبات رایحه‌دهنده عطر به شمار می‌روند.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین مقالات
دسته بندی
ارتباط با ما
مقالات مرتبط
لیست قیمت کربنات کلسیم 10 بهمن, 1401

لیست قیمت کربنات کلسیم

کربنات کلسیم را می‌توان یکی از پرکاربردترین مواد معدنی در زندگی انسان قلمداد کرد. انواع مختلفی از کربنات کلسیم وجود دارد و لیست قیمت کربنات

مقالات ادامه مطلب
حلال کربنات کلسیم 5 بهمن, 1401

حلال کربنات کلسیم

حلال کربنات کلسیم موضوعی است که در این مقاله درباره آن صحبت خواهیم کرد. کربنات کلسیم جزء معدنی اصلی سنگ آهک است. در حقیقت جزء

مقالات ادامه مطلب
کاربرد پودر تالک در ریخته گری 28 آذر, 1402
پودر کربنات کلسیم در کابل و سیم 21 خرداد, 1401

پودر کربنات کلسیم در کابل و سیم

کربنات کلسیم در صنعت کابل و سیم به عنوان پرکننده پی وی سی به لایه محافظ سطح کابل یا سیم اضافه می‌شود. در واقع کربنات

مقالات ادامه مطلب
درباره شرکت الوان پودر همدان

شرکت الوان پودر از سال 1370 فعالیت خود را در زمینه تولید پودرهای میکرونیزه آغاز نمود و مدیران این شرکت تولیدی با بیش از سه دهه فعالیت در عرصه تولید طی این سال ها سعی نموده تا قدمی مثبت در راه اعتلای تولید و کارآفرینی کشور بر دارد

راه های ارتباطی با ما
اعتماد شما اعتبار ماست!

تمامی حقوق این وبسایت متعلق به شرکت الوان پودر است.طراحی سایت همدان شرکت آیکو