کاربرد پودر مل در لاستیک سازی
کاربرد پودر مل در لاستیک سازی لاستیک یکی از محصولات مهمی است که در صنایع گوناگون، از جمله تولید درزگیرها، تولید تایر خودروها و تولید
امروزه به دلیل توجه بیشتر به محیط زیست و کمبود منابع، بیشتر صنایع به دنبال مواد اولیه طبیعی و فراوان هستند. این موضوع باعث کاربرد فراوان پودرهای صنعتی کربنات کلسیم و پودر بنتونیت شده است. زیرا این پودرها طبیعی و بدون ضرر برای محیط زیست هستند. همچنین به فراوانی در طبیعت وجود دارند. کربنات کلسیم و بنتونیت دارای تفاوتها و شباهتهای زیادی هستند که در این مقاله به تشریح آنها خواهیم پرداخت.
کربنات کلسیم چیست؟ کربنات کلسیم مادهای معدنی است که به صورت پودر سفید، بی بو و با کریستالهای بی رنگ ظاهر میشود. کربنات کلسیم عملاً در آب نامحلول است. این ماده معدنی به طور گسترده در سنگهای سراسر جهان وجود دارد. کربنات کلسیم زمینی مستقیماً از استخراج سنگ آهک، گچ و مرمر حاصل میشود. در حالی که کربنات کلسیم رسوبی به صورت مصنوعی و با تجزیه سنگ آهک به اکسید کلسیم و به دنبال آن کربنسازی مجدد تولید میشود. کربنات کلسیم رسوبشده خالصتر از کربنات کلسیم آسیابشده است و ویژگیهای متفاوتی (و قابل تنظیم) دارد. کربنات کلسیم و پودر بنتونیت هر دو پودرهای صنعتی با منشا طبیعی هستند.
ممکن است نام بنتونیت یا پودر بنتونیت برای شما آشنا به نظر برسد. اما پودر بنتونیت چیست؟
بنتونیت یک خاک رس است که اغلب از تغییر خاکستر آتشفشانی ایجاد میشود و عمدتاً از کانیهای اسمکتیت( معمولاً کانی مونت موریلونیت) تشکیل شده است. اسمکتیتها کانیهای رسی هستند، یعنی از بلورهای منفرد تشکیل شدهاند که اندازه بیشتر آنها کمتر از 2 میکرومتر است. بلورهای اسمکتیت سه لایه هستند. آنها از دو لایه چهار وجهی و یک لایه هشت وجهی تشکیل شدهاند.
لایههای چهار وجهی مونتموریلونیت متشکل از [SiO4] و چهار وجهیها لایه هشتوجهی [M(O5,OH)] را در بر میگیرند. بنتونیتها بسته به ماهیت پیدایش خود، علاوه بر مونت موریلونیت، حاوی انواع کانیهای جانبی نیز هستند. این کانیها شامل مواردی مثل کوارتز، فلدسپات، کلسیت و… باشد. وجود این مواد معدنی میتواند بر ارزش صنعتی یک کانسار تأثیر بگذارد و بسته به کاربرد، ارزش آن را کاهش یا افزایش دهد. بنتونیت دارای خواص کلوئیدی قوی است و حجم آن در تماس با آب چندین برابر افزایش مییابد و مایعی ژلاتینی و چسبناک ایجاد میکند.
شیوه تولید کربنات کلسیم و پودر بنتونیت به یکدیگر شباهت زیادی دارد: ذخایر بنتونیت معمولاً با استخراج معادن مورد بهرهبرداری قرار میگیرند. بنتونیت استخراج شده کاملاً جامد است، حتی با رطوبت تقریباً 30٪. این ماده ابتدا خرد شده و با افزودن خاکستر سودا (Na2CO3) فعال میشود. بنتونیت متعاقباً خشک میشود (با هوا و/یا به صورت مصنوعی) تا به رطوبت تقریباً 15 درصد برسد. با توجه به کاربرد نهایی، بنتونیت یا الک میشود (به صورت دانهای) یا آسیاب میشود (به صورت پودر و پودر فوق ریز). خواص ویژه بنتونیت عبارتند از:
این ویژگیها آن را به مادهای ارزشمند برای طیف وسیعی از مصارف و کاربردها تبدیل کرده است.
اصلیترین تفاوت و شباهت کربنات کلسیم و پودر بنتونیت عبارتند از:
موارد مصرف کربنات کلسیم و پودر بنتونیت بسیار متعدد هستند. همچنین برخی از کاربردهای این دو ماده معدنی با یکدیگر مشترک هستند. در ادامه به معرفی برخی از مهمترین موارد مصرف این دو پودر صنعتی میپردازیم:
خرید پودر کلسیم باید از تولیدکنندگان و فروشندگان معتبر پودرهای صنعتی انجام شود. زیرا در صورتی که پودر کربنات کلسیم خریداری شده توسط صنایع از کیفیت کافی برخوردار نباشد، تولید با مشکل مواجه خواهد شد. وب سایت الوان پودر بهترین مرجع برای خرید انواع پودر کربنات کلسیم و پودر بنتونیت است.
در خرید پودر بنتونیت باید به موارد زیر توجه کرد:
پودر بنتونیت مناسب برای هر صنعت دارای ویژگیهای منحصر به فرد خود است. پودر کربنات کلسیم و پودر بنتونیت مورد نیاز خود با هر ویژگی را میتوانید به وب سایت الوان پودر سفارش دهید.
هر دو ماده از طبیعت استخراج شده و در صنعت کاربردهای فراوانی دارند. با توجه به فرمول شیمیایی متفاوت، رفتار و کاربردهای این دو ماده نیز متفاوت هستند.
پودر بنتونیت از نوعی خاک رس تشکیل شده که مصارف صنعتی فراوانی دارد.
استفاده در صنایع غذایی، ساختمان سازی، ریختهگری، گندله سازی و تولید خاک گربه از جمله مهمترین موارد مصرف پودر بنتونیت به شمار میروند.
فرمول شیمیایی، ساختار مولکولی و در نتیجه رفتار این مواد با هم متفاوت است. برای مثال کربنات کلسیم در آب نامحلول است در حالی که پودر بنتونیت جاذب آب است.
کاربرد پودر مل در لاستیک سازی لاستیک یکی از محصولات مهمی است که در صنایع گوناگون، از جمله تولید درزگیرها، تولید تایر خودروها و تولید
سنگ مرمر یک سنگ دگرگونی است. سنگ مرمر زمانی تشکیل میشود که سنگ آهک رسوبی توسط فرآیندهای طبیعی سنگ سازی گرم و فشرده میشود تا
شاید نام کربنات کلسیم دارای پوشش یا کوتد را شنیده باشید. در این نوشتار میخواهیم به این سوال پاسخ دهیم که کربنات کلسیم پوشش دار
فعالیتهای انسانی روی زمین، سالانه بیش از 2500 میلیون تن زباله تولید میکند، از جمله زبالههای صنعتی و کشاورزی جوامع روستایی و شهری. این امر
تمامی حقوق این وبسایت متعلق به شرکت الوان پودر است.طراحی سایت همدان شرکت آیکو